About me

Hi welkom,

 

Mijn naam is Merel van der Vlis, eigenaresse van Black Bird Patisserie.  Voor mij is lekker eten altijd een rode draad geweest in mijn leven, eten brengt mensen samen op manieren dat niets anders dat kan. Het zomaar even gezellig mee eten en je dag samen bespreken aan tafel tot het chique kerstdiner met de gehele familie, het brengt ons samen. Ik wist het zeker: ik wil en moet hier iets mee gaan doen! Toen ik oud genoeg was ben ik gelijk begonnen met de koksopleiding en heb ik 9 jaar als professionele kok gewerkt in meerdere keukens, een patisserie diploma behaald en een diploma voor klein horeca ondernemer. Bij alles wat ik doe groeit mijn liefde voor het vak en de mensen alleen maar meer.  Na al deze stappen wist ik dat het tijd was om iets voor mijzelf te beginnen en mensen samen te brengen door mijn eigen creaties. Dus met trots presenteer ik hier mijn wereld vol lekkers, vergeet niet iets mee te nemen! 

 

Love,

Black Bird

3 reacties

 • Wat een verrassing vanmorgen. Ontbijt gekregen voor mijn verjaardag.
  Het zag er mooi uit en het was lekker.

  Marianne
 • Wat ontzettend leuk om je ontbijtje zo gezellig te ontvangen! Alles was ontzettend lekker en de jus was heerlijk. Ik ga dit vaker doen, ook om weg te geven als cadeau :)

  Cheryl
 • Heerlijk ontbijt ontvangen, zag er super uit en smaakt nog beter! Doen we zeker nog eens en ook leuk om iemand anders te verassen.

  Wittermans

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd